Ieder kind 6-16 jaar kan stralen!

Sport
22 augustus 2022

Zoek je voor na de zomer nog een leuke activiteit of sport voor je zoon of dochter? Al bijna 20 jaar organiseert Pretpiste circuslessen, -feestjes en workshops in Amstelveen, voor Elsrijkers zelfs lekker dichtbij.

Het bijzondere van jeugdcircus is dat het alle kinderen laat stralen! Magisch is de grote circusbal en hoe leuk is het als je daar los op kunt staan en dat mag laten zien? Of als een aapje klimmen in zo een heel lang doek?

In de beginnersgroep begint het spelenderwijs en toch pakken de kids ondergemerkt veel mee: ze ervaren elke les weer dat ze wéér wat meer kunnen dan de vorige les. We pushen niet, dat hoeft niet. Ze zien wat andere kinderen proberen en gaan dat dan ook te doen. Zo maken we met elkaar van iedere les een klein feestje. Onze deelnemers vinden "hun" circusdag de leukste dag van de week!

Er is nu weer plek voor nieuwe deelnemers. Kom gerust een keer kijken of meld je zoon/dochter meteen aan voor een proefles op dinsdag 30 augustus 17.00 uur (gymzaal Roelof Venemaschool, laan Rozenburg) of donderdag 1 september 16.15 uur (gymzaal 1e Montessorischool, Burg Haspelslaan).

zie ook onze website www.pretpiste.nl of facebook pagina circuspretpiste

Wie

Kinderen
Jongeren

Waar

Burgemeester Haspelslaan 137a
Amstelveen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Loes Boerema
-11