Elsrijker Kamermuziek Ensemble

Samen muziek maken.

(Nov 2018)
Bij toeval leerde Annelies en ik (Annie Grevenstuk), elkaar kennen.
We kwamen tot de ontdekking dat we  allebei blokfluit speelden en in een orkest (en nog) ons steentje bijdroegen én we woonden dicht bij elkaar. Hoe goed kun je het treffen. In een vrolijke bui hebben we toen besloten dat wij het Elsrijker Muziekensemble zouden heten.
Echter om een ensemble te worden heb je andere mensen nodig. Om kort te gaan er kwam een pianiste bij en later een celliste, waar we blij mee waren, want dat geeft wel een basis en toen een violiste. Zo op papier is dat een heel mooie samenstelling. máár de gezondheids problemen staken de kop op.
Zo werden wij gedecimeerd van 5 leden naar 3. Maar met piano, viool en blokfluit kom je ook een heel eind. Het gaat om het plezier van samenspelen. Dat moet voorop staan. We staan open voor een ieder die met ons mee wil doen. Ons groepje heeft natuurlijk een beperking.
We spelen voornamelijk Barokmuziek. Wil je een keer kennismaken geef je dan op bij clubs@stadsdorp voor verdere informatie.

Heb je vragen of mocht u na het lezen van dit bericht enthousiast geworden zijn, zelf een instrument bespelen, en je wil aansluiten bij dit ensemble, dan kun je contact opnemen met Annie Grevenstuk via het mailadres: clubs@stadsdorpelsrijk.nl of bel met 020 3374114

Klik op de foto hieronder voor een impressie van hun muziek.

Elsrijk muziek ensemble april 2015

Het ensemble in 2017: